Pistolet belegd met gebakken varkensfilet en een eigengemaakte vleesjus.
De beroemde Parkburger van Runderkamp met coleslaw en shirazisaus.
Belegd met gekruid dijvlees, een licht pittige saus, rode ui en jalapeño.
Kebab van kippendijvlees. Inclusief rode- en knoflooksaus.
Shoarma van 't spit. Incl. rode- en knoflooksaus en rauwkost.
Een echte banketbakkerskroket. Gevuld met blokjes kalfsvlees, verse ingrediënten en een krokant korstje van broodkruim.
Deze 10% draadjesvleeskroket heeft een zachte en smeuïge ragout boordevol rundvlees en is voorzien van een krokante, goudbruine korst.
Deze kroket is royaal gevuld met mals kalfsvlees in een zacht gekruide, smeuïge ragout. Het korstje is krokant en blijft lekker stevig.
De beroemde rundvleeskroket van Van Dobben. Rijk gevuld met puur rundvlees, echte bouillon en de beste ingrediënten
Deze satékroket is een lekker pittige kroket gemaakt met rundvlees, geroosterde pinda's en satésaus.
Deze kroket is vegetarisch. Het bevat geen vlees, maar wel verse groenten, gecombineerd met een pittige kruidenmelange.
Wordt op smaak gebracht met een perfexte mix van kruiden. In 2015 en 2016 verkozen tot lekkerste frikandel van Nederland.
Een burger bereid van sappig, mals vlees en kruiden.
Deze burger is gemaakt van heerlijk mild gekruid rundvlees.
Bereid met malse kipfilet en heerlijke kruiden. Door de grove paneerlaag en de stevige structuur heeft deze burger een heerlijke bite.
Belegd met 48+ jong belegen kaas.
Belegd met achterham.
Belegd met achterham en 48+ jong belegen kaas.
Belegd met sla, ham en kaas, ei, augurk, komkommer, tomaat en wortelsalade.